01-09-06

De school begint, het vissen eindigt + schoolpraatje (hehe het is toch nog een vissite hé?)

Hallo iedereen,

 

De schoolpoorten zijn vandaag weer voor alle studenten onverbiddelijk opengegaan. Oké ja sommige studenten die dit lezen die al aan de unief zitten zeggen nu: hèhè, wij hebben nog geen school tot eind september en die middelbare ettertjes wel. Ik begrijp hun standpunt wel maar je moet wel begrijpen dat ik voornamelijk in het algemeen spreek. Als ik bijvoorbeeld op de site reacties krijg van mensen die de betweter willen uithangen en vertellen dat er een naam van een vis verkeerd is geschreven, of als ik informatie niet goed geef. Maar ja, ik ben tenslotte nog maar een vissertje die sinds twee jaar vist. Ik vind persoonlijk van mezelf dat ik in die twee jaar redelijk veel materiaal bijeen gesprokkeld heb als ik dan mezelf met de nieuwelingen vergelijk.

 

Maar ja, ik zou ik niet zijn als ik weer eens over school begin en dan weer over vissen en over nog wat anders om dan steeds weer verder af te dwalen. Ik denk een keer je begint te schrijven en je vingers komen wat los je er vanalles begint uit de draaien. Ik kan het vergelijken met een worstendraaier. Hun worsten lijken elke keer hetzelfde maar soms smaken ze eens anders. Zo is dat ook met mijn manier van schrijven.

 

Verdorie ik ben het nu wel echt beu, genoeg gezaag en gezever op naar het visnieuws. Zoals gezegd gaan we hoogswaarschijnlijk niet zo vaak meer vissen als in de vakantie, het is ook te begrijpen want de schoolpoorten eisen ongeloofelijk veel vrije tijd van ons op waardoor we minder tijd hebben om onze grote passie te beoefenen.

Ja en dan is er nog onze andere hobby die we met de kerngroep beoefenen: filmen. Wat natuurlijk een enorm contrast is in vergelijking met doodleuk wat hengelen. Dus vanaf nu vissen we waarschijnlijk enkel de woensdag en de zaterdag zoals vroeger in de schoolweken. Vissen zal ik altijd blijven doen, op voorwaarde dat we allemaal samen één hechte vriendengroep zijn en niet in ruzie komen.

 

Hoe kan de school nu nog ons visgeluk verpesten,

 

VISENZO.BE

P.S.1: nadat ik mijn tekst nog eens heb gelezen stel ik vast dat ik eens de naam van de site moet veranderen want het begint totaal niet meer op visnieuws te trekken

P.S.2: nadat ik de tekst daarna nog eens heb gelezen dat school het wel nog kan verpesten door toetsen en taken 

 

18:11 Gepost door Visenzo.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.