07-09-06

Verslag vissen 6 september

Dag beste hengelvrienden,

 

Zoals ik gisteren in een spoedtempo aan jullie had gemeld, zijn we gisteren dus naar de zee geweest. Een plezant gebeuren, wat het contrast met een ordinair kanaal ongelofelijk groot maakt. De wilde golven, de zandgrond, de stenen en niet te vergeten het zeewier. Alles haal je wel eens boven. We hebben gisteren wel een enorme flater begaan, namelijk dat ik niet van vooraf gekeken had of het water dicht of ver was. Het water moet altijd ver zijn, want anders kan je geen wormen zoeken of vissen van de golfbreker. En zoals het noodlot een actieve hengelaar altijd wel eens tegenslaat, was het gisteren van die larie.

Het water was ver en ik heb dan toch nog een poging ondernomen om onze hengels wat uit te halen en wat van het strand te werpen zonder haak maar wel met lood om het "zeehengelwerpen" wat onder de knie te krijgen. We hebben op strand toch nog geweten wat gedaan en zoals ik al zovele keren gezegd heb:

 

Het leven draait niet alléén rond vissen,

 

VISENZO.BE

 

P.S.: Ik heb me lesje geleerd; altijd vissen bij laag water.

17:50 Gepost door Visenzo.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

let op ik heb bij in het nieuwsblad een artikel gevonden van vissen op zee van op een golfbreker.
er is een man in knokke-heist om gekomen tijdens het vissen s'nachts en overdag is het 1jaar geleden dat er 2 mensen om kwamen tijdens het vissen van op een golfbreker overdag dus zorg maar dat je heel voorzichtig bent.

Gepost door: arne | 26-12-06

mijn e-mail is verkeert het is lipsarne@hotmail.com

Gepost door: arne | 26-12-06

De commentaren zijn gesloten.