28-03-07

Oproep aan alle vissers

Hallo hengelsportfanaten,

 

Het hengeljaar 2007 begint prachtig met het weer van de afgelopen dagen. Gisteren waren ik en de groep alweer op post aan het kanaal voor een van de eerste visdagen van het seizoen. Verbluffend mooi weer en een snikkende hitte van 16 graden (het is nog maar net lente!) maakten de visdag goed. Het terug opsnuiven van de hengelmicrobe heeft ons weer aangezet om er een heel jaar stevig voor te gaan.

 

De vangst is nog redelijk, al zou je denken dat het nog maar (bijna) begin april is. We hebben een blankvoorntje aan de haak kunnen strikken, en een vijftal keer beet gehad van een koppige paling die we uiteindelijk niet konden vangen.

 

Best wel goed voor een eerste visdag, hé?

Vandaag start ik met het nieuwe boillierecept die ik van een vriend heb gekregen die ze niet meer moest hebben. Hij zei dat het hele goeie boillies zijn voor hier in het kanaal, dus dat moet wel een giller worden.

 

De examens zijn gedaan en we kunnen nu allemaal samen lekker relaxen aan het water in het brandende zonnetje. O ja, we hebben nu ook een nieuw ingenieus systeem bedacht om uit de wind te zitten. Ik kwam gisteren op de proppen met een strandzeil die regenbestendig is (en die ik van Matthias heb gekregen om reclame te maken). Hierachter is de temperatuur wel 20 graden volgens mij. De Lidl deed maandag een visactie (hehe weeral reclame), en wij als koopgierige vissertjes zijn er heen getrokken met de fiets. Ik heb een automatische beetverklikker kunnen op de kop tikken met een voetsteun voor maar 10 euro; en hij doet het nog naar behoren ook.

 

Met dit bericht is het visjaar terug gestart evenals de vissite.

 

Groeten

 

VISENZO.BE

 

P.S.1: Trek je schoenen aan en ga snel wat vissen

P.S.2: We verhuizen binnenkort naar een andere site, maar daarover later nog meer.

12:47 Gepost door Visenzo.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |