01-04-07

 Verslagen vissen 29 en 31-03 2007

Hallo visvriendjes,

 

We missen het vissen zo dat we er de laatste dagen weer stevig zijn ingevlogen. Bedankt aan iedereen voor jullie (kuch kuch) massale opkomst...

We hebben met de hoofdploeg al een paar dagen het kanaal onveilig gemaakt, en dit met succes. Enkele voorntjes konden ons wel tevreden stellen als we vergeleken met de posjes van de visser die een hondertal meter verder zat. We hebben eergisteren gevist, (30-03) en de dag ervoor 's middags. Niet te geloven hoe het weer van zomerse verstikkende temperaturen kan overdraaien naar de barre vrieskou. Maar ja, met ons strandzeiltje die we gevonden hebben zitten we uit de wind én uit de kou én uit de regen. De ideale combinatie voor een geslaagd visdagje. Maar hoe de nostalgie weer toeslaat als ik terugdenk aan de laatste periodes van het vorige visseizoen waar we enkel maar poskes vingen.

Nu zijn we terug met onze blankvoorntjes (die wel snel doodgaan maar kom).

 

Nog goed nieuws uit visland: mijn beetverklikkers van de lidl doen het perfect. Zelfs een beet van een pos merkt dit handige apparaatje op. Je kan zelfs de gevoeligheid instellen (voor als er veel wind is) met keuze uit drie standen en je hebt 4 verschillende toontjes die je kunt gebruiken als verklikkersgeluidje. Wat een geluk want anders moet je jezelf afvragen op welke lijn je nu wel beet hebt als je met twee hengels vist. Ik kwam weer bij het geniale idee om het laagste toontje te nemen voor mijn langste lijn, en het hoogste voor mijn kortste.

Och ja, we vissen er weer in dit jaar. (= we vliegen er weer in )

 

Vele groetjes uit Vistopia

 

Fernand en André

 

VISENZO.BE

11:30 Gepost door Visenzo.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.