09-05-07

Vissen woensdag 9 mei 2007

Yooooooo,

 

Vandaag hebben we zoals voorspeld niet gevist, wegens de barre en koude weersomstandigheden. Het heeft ook niet veel zin in zo'n weer, want de vissen hebben nu geen honger nadat ze hun voorraad hebben kunnen opslaan na de vorige weken. Och ja, we zullen het nog allemaal eens hebben dit jaar: hittegolven, hagelstenen de grootte van een tennisbal, sneeuwstormen, droogte, overstromingen en ga zo door.

 

Hopelijk klaart het naar het weekend wat op, want velen hebben waarschijnlijk een communiefeest in hun overvolle agenda staan.

Neenee, wij zijn niet van die aard dat we elke dag gaan vissen; we doen ook nog andere dingen. Om nu even een kort voorbeeld te geven: met de visploeg maken we ook videoclips tijdens de winter. Dan hebben we iets te doen als we niet kunnen gaan hengelen. Eigenlijk zou ik een zustersite moeten opstarten, 'Filmenzo' maar ja, ik heb al te weinig tijd om deze site te onderhouden.

 

http://7art-screensavers.com/screenshots/Wave/chilling-storm.jpg

Het weer hangt er wat puddingachtig bij

 

Binnenkort kom ik waarschijnlijk nog op de proppen met mijn eerste reeks 'Vismateriaal in de kijker' (alweer een nieuwe rubriek).

Als er iemand denkt dat ik niet mijn best doe en niet vindingrijk ben met onze site, dan mag mij die gerust een mailtje sturen met een degelijke argumentatie waarom niet. En als je zo vriendelijk wilt zijn kan je er wat geld aan toevoegen die je wilt storten om de overstap naar een .be extensie te maken. Ik hoop dat de failliete traiteur (ik durf het woord niet meer typen, want je ziet in alle zoekmachines als je failliete traiteur intypt Visenzo als eerste staan). Voor alle duidelijkheid: onze goede vriend visenzo.be is niet failliet, maar heeft volgens mij geen website meer. Dat was maar gewoon een grapje om jullie op het verkeerde spoor te zetten en om mijn visverslagen wat grappig te maken met de nodige tinten extra weetjes rondom de site.

 

Ze zouden mij allezins een award moeten geven voor 'persoon die de langste teksten maakt van het jaar'

 

Groeten,

 

VISENZO.BE

 

P.S. Ik pas de kalender wel eventjes aan voor jullie

P.S.2: Zaterdag weer geen vissen, want het weer verbetert er niet op

21:03 Gepost door Visenzo.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.